Produkten har blivit tillagd i varukorgen

   LAGERVAROR SOM BESTÄLLS INNAN KL 13.00 SKICKAS SAMMA DAG      FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1000:- 

 

 

 

 

 

 

 

YalphaLomega

Vårt namn är YalphaLomega som står för Yousef och Louise – Från början till slutet arbetar vi med personlig träning samt coachar både tävlande och vanliga motionärer. YalphaLomega vänder sig mot alla åldersgrupper då uppläggen individanpassas efter era mål och förutsättningar. Vi inriktar oss på att skräddarsy uppläggen efter eran vardag.

Vårt mål som coacher och personlig tränare är givetvis att ni ska nå ert mål. Om det är viktminskning, muskelökning eller bara finna ett bättre välmående så ska vi tillsammans nå dit. Med hjälp från oss så kan vi sätta upp huvudmål och lägga in delmål under resans gång för att hålla motivationen vid liv!

Tillsammans med dig vill vi hitta en balans mellan kost och träning men det viktigaste av allt är att ni känner glädje och utveckling! Den grundliga aspekten som vi tror innerligt på och jobbar mycket med är just den mentala träningen, motivationen, känslan och självförtroendet. Av egna erfarenheter från tuffa tävlingsdieter så kan vi sätta oss in i er situation och ha förståelse för jobbiga dagar när man börjar tvivla på sig själv, Det är då vi finns här för er! Vi kommer hjälpa er att ta er igenom dessa motgångar och tillsammans förvandla dessa till framgångar. Vare sig det handlar om att gå ner i vikt eller upp i vikt vet vi hur vi ska hjälpa dig.

Anledningen till att vi med självsäkerhet kan säga att vi faktiskt kommer kunna göra skillnad är för vi gjort det på oss själva!
Ingenting i livet kommer komma gratis, det gäller att jobba hårt för sina drömmar.
Vi tror på kontinuitet, kreativitet, hunger och vilja, Vi är inte här för att hjälpa dig lösa dina problem, vi är här för att framkalla den styrka och potential du bär på inom dig. Med hjälp av oss ska du i framtiden kunna handskas med dina problem själv! Vårt mål är att se till så att du blir en bättre version av dig själv! Känner du att du vill utmana dig själv för att utvecklas, tveka inte! hör av dig till oss, vi står i ditt hörn!

"Don't wish it was easier wish you were better. Don't wish for less problems wish for more skills. Don't wish for less challenge wish for more wisdom"

- Jim Rohn

www.yalphalomega.com

Produkter
Svenska Norsk Dansk