Produkten har blivit tillagd i varukorgen

   LAGERVAROR SOM BESTÄLLS INNAN KL 13.00 SKICKAS SAMMA DAG      FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1000:- 

Vad är Waist Training?

Waist Training är en av de senaste trenderna inom träning och hälsa. Du utför waist training endast genom att bära din korsett och det finns inga begränsningar för hur ofta eller vart du kan träna. Bär den i hemmet, på kontoret, eller på stan. Kombinera din waist training med en hälsosam kost och addera träning och motion i din vardag så kommer du få resultat som du älskar.

En waist trainer av bra kvalitet ger dig en sexig känsla och kurvig figur direkt när den formar din midja och stärker din hållning. Den hjälper samtidigt att accelerera viktminskning genom svett och hög kompression och på sikt formar den kroppen till en mer kurvig figur. En waist trainer/träningskorsett är likt den så kallade "bastu kostymen" som används av bland annat idrottsmän för att svettas bort extra vikt och maximera fettförbränningen. Våra högkvalitativa waist trainers är tillverkade av ett unikt latexmaterial med hög kompression och bidrar till en liknande effekt. 

Waist training är ett fantastiskt sätt för att underlätta när du vill komma i form och ger dig en samtidigt en sexig och härlig känsla under tiden. Nyckeln till bäst resultat är att använda din waist trainer konsekvent. Precis som vid träning gäller det att ha självdisciplin och vara dedikerad till det man gör. Resultatet varierar bland annat beroende på din kroppsform, din livsstil, vad du äter, om du tränar osv men framförallt hur mycket du använder din waist trainer. Om du använder din waist trainer dagligen kommer du inom några veckor nå resultat du är nöjd med. Ofta blir resultaten mer synliga och markanta för dig som har mer kroppsfett har arbeta med. Har du redan en "normal" kroppsform hjälper korsetten till med att både definiera muskulaturen och få mer konturer på kroppen - liknande en "timglasfigur".

Med en waist trainer stärker du din hållning enormt mycket. Den har hjälpt många som haft problem med ryggen. Diskbråck, muskelbristning, inflammationer, skolios, och förslitningsskador är några exempel där en waist trainer kan vara till stor hjälp i vardagen. Den är också ett utmärkt verktyg att använda vid rehabiliteringsträning eller för att förebygga skador.

Produkter
Svenska Norsk Dansk