Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vad är Waist Training?

Waist Training är en av de senaste trenderna inom träning och hälsa. Det sista året har den tagit världen med storm. I sociala medier kan man följa tusentals människor och kändisar som visar upp fantastiska resultat av sin waist training. Du utför waist training endast genom att bära din korsett och det finns inga begränsningar för hur ofta eller vart du kan träna. Bär den i hemmet, på kontoret, eller på stan. Kombinera din waist training med en hälsosam kost och addera träning och motion i din vardag så kommer du snabbt få resultat som du älskar.

En waist trainer av bra kvalitet ger dig en sexig och kurvig figur direkt då den formar midjan och stärker hållningen. Den hjälper samtidigt att accelerera viktminskning genom svett och hög kompression och på sikt formar den kroppen till en mer kurvig figur. Träningskorsetten är likt den så kallade "bastu kostymen" som används av bland annat idrottsmän för att svettas bort extra vikt och maximera fettförbränningen. Våra högkvalitativa waist trainers är tillverkade av ett unikt latexmaterial med hög kompression och bidrar till en liknande effekt. 

Med din waist trainer på stärker du din hållning enormt mycket. Den hjälper många som har problem med ryggen. Diskbråck, muskelbristning, inflammationer, skolios, och förslitningsskador är några exempel där din korsett kan vara till stor hjälp i vardagen. Den är ett utmärkt verktyg att använda vid rehabiliteringsträning eller för att förebygga skador.

Waist training är ett fantastiskt sätt för att komma i form och ger dig en sexig och härlig känsla under tiden.

Klicka här för att se före och efter bilder!

Produkter
Waist Training
Övrigt
Svenska Norsk Dansk